Kompanija

Kompanija Heres d.o.o. je osnovana 2009. godine kao privatno preduzeće. Osnovna delatnost je bila proizvodnja kućne hemije i kozmetike ali je kasnije obogaćena proizvodnjom praškastih prehrambenih proizvoda. Od 2014. godine kompanija uvodi još jedan proizvodni program i  počinje sa proizvodnjom PET boca, da bi  ubrzo startovala i sa proizvodnjom PET predformi.

Trenutno, posluju tri nezavisna proizvodna pogona: Pogon hemije- za proizvodnju kućne hemije i kozmetike, Pogon hrane - za proizvodnju praškastih prehrambenih proizvoda i Pogon ambalaže - za proizvodnju PET predformi, PET i PE ambalaže. 2009. godine je lansiran prvi sopstveni brend kućne hemije “Time”, a potom su lansirana dva nova brenda “Magic“ i “Life”. “Bačka bilje“ je prepoznatljiv brend naših prehrambenih proizvoda  koje odlikuje brza  i jednostavna priprema koja istovremeno ostavlja prostor za kulinarsku maštovitost. 2019. godine proizvodni portfolijo proširuje se novim brendom "Cremy".

Danas se ponosimo širokom i raznovrsnom paletom proizvoda, proizvodnim, skladišnim i kancelarijskim prostorom na preko 8000 kvadratnih metara. Naš uspeh takođe počiva na radu, stručnosti i motivisanosti zaposlenih i stoga je u ostvarivanju vrhunskih ciljeva njihovo znanje, veština i sposobnost, naše prestižno bogatstvo.

Heres d.o.o.

Bulevar oslobođenja 82, Novi Sad

Email: office@heres.rs

Telefon: +381 (0) 21 66 10 449

Ogranak:

Krsturski put 125

25230, Kula

Telefon: +381 (0) 25 722 705